Werken bij.

Recruitment

Corporate Recruitment Consultant

Geen zin meer in 100 acquisitie telefoontjes per week bij jouw detacheringorganisatie? Of alleen maar sollicitanten processen en met detachering bureaus schakelen bij jouw corporate werkgever? Wil jij echt een adviseur en business partner zijn en werken in meerdere corporate keukens?

Recruitment

Junior Corporate Recruitment Consultant

Kickstart je carrière als Junior Corporate Recruitment Consultant! Bij ons krijg je de kans om te leren, te groeien en jezelf te ontwikkelen, met de hulp van ervaren collega's.

Recruitment

Werkstudent Corporate Recruitment

Wil jij jezelf naast je huidige opleiding verder ontwikkelen en relevante werkervaring opdoen in het bedrijfsleven. Ontdek je talenten als werkstudent Corporate Recruitment bij ProFound Resources en maak deel uit van ons enthousiaste team! 

Employer Branding

Werkstudent Marketing & Communicatie

Wil jij jezelf naast je huidige opleiding verder ontwikkelen en relevante werkervaring opdoen in het bedrijfsleven. Ontdek je talenten als werkstudent Marketing & Communicatie bij ProFound Resources en maak deel uit van ons enthousiaste team! 

Workation!

Een keer per jaar verhuizen wij onze office naar het buitenland en gaan we met het hele team op workation! De dag beginnen met een kop koffie in de zon, om vervolgens te knallen voor onze klanten! In de avond tijd voor ontspanning, lekker eten en quality time met het hele team. Bestemmingen als Barcelona & Porto zijn al voorgegaan. What’s next? 

Gezelligheid.

Gezelligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Meerdere uitjes, bbq’s, borrels of feestjes per jaar. We zitten niet stil met z’n alle!

Zo streven we samen naar een optimale werksfeer, en het waarmaken van onze ambities! Ga jij ons hierbij helpen? We hebben nog een bureau voor je beschikbaar. 

Laten we samenwerken ! 🙂 Maak een afspraak.

Plan een afspraak in en we nemen z.s.m. contact met jullie op.

ProFound Corporate Recruitment

ProFound adviseert en ondersteunt opdrachtgevers met innoverende corporate recruitment-oplossingen op strategisch, tactisch en operationeel niveau.

Contact

© 2024 Website – Profound Resources. All Rights Reserved // Check-out JointheDutch for our startup.