Werken bij.

Recruitment

Corporate Recruiter

Het corporate recruitment vak leren van ervaren collega’s en in diverse “werkgevers-keukens” kijken. Zoek je inhoudelijke diepgang binnen het HR domein, maar ben je niet op zoek naar een commerciële rol binnen een werving en selectie of detachering-organisatie?

Arbeidsmarktcommunicatie

Marketing & Communicatie Specialist

Wil je als Online & Social Media Marketeer werken in een klein maar internationaal opererend team? Samen met je Talent Acquisition collega’s ben je verantwoordelijk voor branding, storytelling en het opzetten van nieuwe wervingscampagnes.

Workation!

Een keer per jaar verhuizen wij onze office naar het buitenland en gaan we met het hele team op workation! De dag beginnen met een kop koffie in de zon, om vervolgens te knallen voor onze klanten! In de avond tijd voor ontspanning, lekker eten en quality time met het hele team. Bestemmingen als Barcelona & Porto zijn al voorgegaan. What’s next? 

Gezelligheid.

Gezelligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Meerdere uitjes, bbq’s, borrels of feestjes per jaar. We zitten niet stil met z’n alle!

Zo streven we samen naar een optimale werksfeer, en het waarmaken van onze ambities! Ga jij ons hierbij helpen? We hebben nog een bureau voor je beschikbaar. 

Laten we samenwerken ! 🙂 Maak een afspraak.

Plan een afspraak in en we nemen z.s.m. contact met jullie op.

ProFound Corporate Recruitment

ProFound adviseert en ondersteunt opdrachtgevers met innoverende corporate recruitment-oplossingen op strategisch, tactisch en operationeel niveau.

Contact

© 2023 Website – Profound Resources. All Rights Reserved // Check-out JointheDutch for our startup.