Corporate Recruitment Consultant

Corporate Recruitment Consultant.

Geen zin meer in 100 acquisitie telefoontjes per week binnen de arbeidsbemiddeling? Wil je meer dan enkel sollicitanten processen? Verlang je ernaar om echt een adviseur en business partner te zijn en te werken in verschillende corporate omgevingen?

 

Hoe ziet je week eruit als Corporate Recruitment Consultant?

Dat wisselt van week tot week, maar je bent op maandag op locatie bij je klant. De dag begint met een managementoverleg waarin de voortgang, prioriteiten en recruitment verwachtingen voor de komende maanden worden besproken. Direct aansluitend ga je met de Hiring Manager sparren over de competenties van zijn medewerkers en de toekomstige vacatures. Je schuift aan bij het teamoverleg om te praten over referral recruitment en spreekt af dat je een LinkedIn workshop gaat verzorgen.

Na de meeting maak je tijd vrij om kandidaten te zoeken, te screenen en te benaderen voor die lastig invulbare vacature. Dan snel door naar jouw Recruitment Marketing collega voor het bespreken van de Employer Branding strategie voor je klant. Morgen heb je een drukke dag met een externe training over interviewtechnieken op het programma staan.

Later in de week heb je een aantal interviews met kandidaten gepland staan bij je andere klant. Daarna geef je een presentatie over de recruitmentresultaten van de afgelopen maanden. Als je uit je presentatie komt, krijg je een telefoontje van die top kandidaat die net jouw contractvoorstel heeft geaccepteerd, YES.

Op donderdag zijn we gezamenlijk met alle collega’s op ons kantoor in Oirschot. Tijdens de lunch worden de broodjes verzorgd, dus even lekker bijpraten en ontspannen. Samen met je collega’s de afgelopen week doornemen en wat pittige klant- en kandidaat cases bespreken.

Uiteraard is bij ons thuiswerken ook een optie! Een heerlijke dag om even je rapportages op orde te maken, even telefonisch bij te praten met een van je hiringmanagers en een aantal interviews in te plannen met kandidaten.

 

Wie ben jij?
 • Nieuwsgierig, doortastend, doorzetter, betrouwbaar en creatief.
 • Intrinsiek gemotiveerd om continuïteit en kwaliteit te bieden voor klanten en kandidaten.
 • Uitdrukkelijke wens om te leren op professioneel en persoonlijk vlak.
 • Gek op relatiemanagment, commercie en recruitment.
 • Een Bourgondiër die ook van een leuk feestje kan genieten.
 • PSV-supporter? Dan heb je een grote plus. Ben je voor een andere club, ook helemaal prima, dan hebben we in ieder geval leuke gesprekken.
 • Klanten hebben bij jou ook altijd voorrang!
Wat maakt ons team extra leuk?
 • Dit jaar hebben we ons kantoor voor een week verplaatst naar de Algarve. We begonnen de dag met een gezamenlijk ontbijt op het terras. ’s Avonds deden we leuke dingen met het team, terwijl we overdag hard werkten voor onze klanten. We zijn nog op zoek naar een geweldige nieuwe locatie voor volgend jaar.
 • Gezelligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Meerdere uitjes, BBQ’s en borrels of feestjes per jaar.
 • Vrijheid, jij bepaalt je agenda, werkplek en werkzaamheden.
 • Zo werk je vanuit ons kantoor in Oirschot, thuis of bij de klant op locatie.
 • Uiteraard een supergezellig team van professionele collega’s.
 • Genoeg salaris en vrije dagen om te ontspannen.
 • Parttime werken en of studeren en werken, het is allemaal bespreekbaar!
Wat mag je van ons verwachten?

Vrijheid om te ondernemen, kansen te pakken om je te ontwikkelen en te groeien in je rol als echte businesspartner. Dit alles met een inhoudelijke coaching door mensgerichte ervaren ondernemers, recruitment, marketing en sales professionals.

Enthousiast?

Hebben wij nog steeds je aandacht en herken jij jezelf in de bovenstaande tekst? Dan zou je wel eens heel goed in ons team kunnen passen!

Reageren? Dat kan zeker! Bel of stuur een appje! Je kan ons bereiken op:

Egbert:     06 – 203 247 66 Frank:       06 – 508 375 63

 

 
Wie zijn wij?   

ProFound biedt innoverende corporate recruitmentoplossingen voor strategische, tactische, operationele recruitment, Employer Branding & arbeidsmarktvraagstukken. Langdurige klantrelaties vormen hierbij de basis voor creatief ondernemerschap. Creatief, betrouwbaar & toegewijd, gericht op continuïteit & kwaliteit, doortastend & professioneel. Spreken deze kernwaarden je aan? Dan zou je wel eens heel goed in ons team kunnen passen.

Reageer nu.

Of bel of stuur een appje! Je kan ons bereiken op:

Egbert: 06 – 203 247 66           

Frank: 06 – 508 375 63

ProFound Corporate Recruitment

ProFound adviseert en ondersteunt opdrachtgevers met innoverende corporate recruitment-oplossingen op strategisch, tactisch en operationeel niveau.

Contact

© 2024 Website – Profound Resources. All Rights Reserved // Check-out JointheDutch for our startup.