Operationeel Recruitment.

Operationeel Recruitment.

Profound is een corporate recruitment dienstverlener met focus op lange termijn relaties, eerlijkheid en creativiteit. Met onze kennis van de nationale maar ook internationale arbeidsmarkt en in-house recruitment ervaring bij zowel grote internationale en techbedrijven als ook kleine non-technische MKB-ondernemingen, zijn we in staat om een kwalitatieve bijdrage te leveren aan elke recruitment uitdaging.

Wij gaan voor jullie aan de slag.

Naast onze adviserende rol gaan we ook graag op operationeel vlak voor je aan de slag. We leggen de focus terug op je eigen bedrijf door als corporate recruiter, uit jullie naam, W&S en corporate recruitment-activiteiten uit te voeren. Maar denk ook aan het in kaart brengen van de behoefte/vacatures, wervingsaanpak opstellen, arbeidsmarktcommunicatie, kandidaten hunten, selecteren en procesmanagement. Activiteiten die zowel bij jullie als bij ons op locatie kunnen worden uitgevoerd. Op uurbasis of op basis van een in te kopen service? Dit is afhankelijk van de eigen behoefte (aantal vacatures) en wensen.

Hogere kwaliteit, lagere kosten.

ProFound helpt je bij de vertaling van de recruitmentstrategie (lange termijn) naar tactische recruitmentprojecten. Dit, om het recruitmentproces op de middellange termijn structureel te verbeteren. Ook het opzetten en uitvoeren van vendor management, selectie en implementatie van een recruitmentsysteem en het bepalen van een sourcing-strategie op basis van strategische personeelsbehoefte zijn projecten die wij uitvoeren! Op uurbasis of desgewenst fixed price. Ons ultieme doel is om je totaal te ontzorgen middels onze Recruitment Proces Outsourcing (RPO) service zoals we die momenteel uitvoeren, of hebben uitgevoerd.

Laten we samenwerken ! 🙂 Maak een afspraak.

Plan een afspraak in en we nemen z.s.m. contact met jullie op.

ProFound Corporate Recruitment

ProFound adviseert en ondersteunt opdrachtgevers met innoverende corporate recruitment-oplossingen op strategisch, tactisch en operationeel niveau.

Contact

© 2024 Website – Profound Resources. All Rights Reserved // Check-out JointheDutch for our startup.