Executive Search.

Executive Search.

Het succes van je organisatie hangt grotendeels vast aan de werknemers! Het samenbrengen van de beste managers en bestuursleden is een belangrijke taak in een wereld waar er veel concurrentie is om talent en leiderschap. ProFound & JointheDutch vinden de kandidaat die past bij de ambities en cultuur van jouw organisatie, met de juiste kennis, ervaring, persoonlijkheid en leiderschapskwaliteiten. 

Jaren ervaring en kennis van zaken.

Onze Recruitment Consultants hebben al vele jaren ervaring met technische functies. Ze hebben een uitgebreid netwerk en begrijpen de behoeften en verwachtingen binnen een bedrijf. Zij selecteren talentvolle kandidaten voor sleutelposities binnen de organisaties van onze opdrachtgevers. ProFound & JointheDutch vinden het belangrijk bij te dragen aan de afspiegeling van de samenleving in de top van zowel nationale- als internationale organisaties.

Succesformule.

Onze methode, door velen headhunting genoemd, heeft een hoge kans op succes. Dat is een feit. Nog een feit: geen stoffig imago of mannen in pak gehalte! Een succesvolle Executive Searcher die vraagt, vindt en werkt met de nieuwste technologie en bemiddelt zo de best beschikbare kandidaat in de markt. Wij doen nog een stapje extra en kijken verder dan de grenzen van Nederland. Onze succesfactor? Wij zijn mensgericht en DNA gedreven!

Laten we samenwerken ! 🙂 Maak een afspraak.

Plan een afspraak in en we nemen z.s.m. contact met jullie op.

ProFound Corporate Recruitment

ProFound adviseert en ondersteunt opdrachtgevers met innoverende corporate recruitment-oplossingen op strategisch, tactisch en operationeel niveau.

Contact

© 2024 Website – Profound Resources. All Rights Reserved // Check-out JointheDutch for our startup.