Recruitment Marketing.

Recruitment Marketing.

Bij het recruitment proces hoort volgens ons ook een sterke employer branding. Door de brede inzet van employer branding activiteiten en toepassing van specifieke job marketing, zijn we in staat om de juiste kandidaten te vinden en enthousiasmeren voor onze klanten.

Krapte op de arbeidsmarkt.

De arbeidsmarkt wordt steeds krapper en recruitmentmarketing speelt een cruciale rol in het aantrekken van de beste mensen. Om je organisatie te laten groeien óf goede medewerkers te behouden is recruitment marketing een must. Zoals:

Aanvulling op "normaal" recruitment.

Recruitmentmarketing is geen vervanger voor ‘normaal’ recruitment, maar een aanvulling. Vaak wordt recruitment marketing niet ingezet om een specifieke vacature te vervullen, maar om te bouwen aan het werkgeversimago en de zichtbaarheid van de organisatie. Hiermee worden vaker talentvolle kandidaten aangetrokken om een open sollicitatie te doen. Het grote verschil tussen recruitmentmarketing en recruiten is dat je met recruitment talent naar de baan lokt, terwijl marketing het talent naar de werkgever trekt. De rol van recruitment marketing ligt dus vaak in de vroegste fases van het recruitmentproces!

Laten we samenwerken ! 🙂 Maak een afspraak.

Plan een afspraak in en we nemen z.s.m. contact met jullie op.

ProFound Corporate Recruitment

ProFound adviseert en ondersteunt opdrachtgevers met innoverende corporate recruitment-oplossingen op strategisch, tactisch en operationeel niveau.

Contact

© 2024 Website – Profound Resources. All Rights Reserved // Check-out JointheDutch for our startup.