Over ProFound.

Corporate Recruitment met alles eromheen.

Zijn de recruitment processen binnen jouw organisatie optimaal geregeld? Wil je met innovatieve recruitment-maatwerkoplossingen succesvol en daadkrachtig kandidaten werven? Zoek je manieren om kosten te verlagen en te flexibiliseren? Wens je jouw arbeidsmarktcommunicatie en employer branding verbeteren? De continuïteit van inzet, kennis en kunde borgen? Of zoek je een sparringpartner voor HR en business? ProFound helpt je om jouw ambities waar te maken.

De ambities van Profound.

ProFound is een ambitieuze organisatie die zich wil onderscheiden met kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. De kwaliteit van onze dienstverlening is een constante factor en mag en zal nooit lijden onder de groei van onze organisatie! Door langdurige relaties, betrokkenheid en creativiteit centraal te stellen, kunnen wij de hoge kwaliteit van onze service naar klanten en professionals blijven garanderen. Het veroveren van de markt zal hiermee hand in hand gaan. Daar mag je ons te allen tijde op aanspreken.

ProFOUNDERS.

Egbert van der Meijs en Frank Wolfs werkten beiden meer dan 15 jaar binnen snelgroeiende en specialistische (beursgenoteerde) arbeidsbemiddelingsorganisaties als Brunel, Braincenter en Eclectic International alvorens in 2009 ProFound Corporate Recruitment op te richten. Daarnaast beschikken ze over meerdere jaren ervaring in strategische, tactische en operationele recruitmentrollen en lijnmanagementfuncties binnen ondernemingen zoals ASML, Ericsson, VION, TenneT en Brunel USA. Door deze Sales en Management ervaringen aan te vullen met Corporate Recruitment ervaringen ontstaat een dienstverlening die een hoge mate van toegevoegde waarde creëert voor kandidaten, klanten en opdrachtgevers!

1 Frank_Profound_2022
Frank Wolfs Eigenaar
1 Egbert_Profound_2022
Egbert van der Meijs Eigenaar

Wij werken samen met:

Laten we samenwerken ! 🙂 Maak een afspraak.

Plan een afspraak in en we nemen z.s.m. contact met jullie op.

ProFound Corporate Recruitment

ProFound adviseert en ondersteunt opdrachtgevers met innoverende corporate recruitment-oplossingen op strategisch, tactisch en operationeel niveau.

Contact

© 2024 Website – Profound Resources. All Rights Reserved // Check-out JointheDutch for our startup.