Strategisch Advies.

Strategisch Advies.

Door onze intensieve en inhoudelijke samenwerking met de juiste stakeholders binnen de organisatie, zijn we in staat om de bedrijfsstrategie door te vertalen naar een concreet uitvoerbare recruitmentstrategie.

Van bedrijfsstrategie naar recruitment strategie.

Van bedrijfsstrategie naar recruitmentstrategie naar een operationeel recruitmentplan; ProFound helpt opdrachtgevers bij lange termijn, recruitment gerelateerde vraagstukken van strategisch belang. Samen met onze klanten denken we na over de ideale recruitmentstrategie op basis van de te verwachten markt en groei van de organisatie. Daarnaast voeren we een uitgebreide recruitmentscan (kennis, kunde, kpi’s, proces en tools) uit en beschrijven we de knelpunten in het recruitmentproces.

Verbeterprojecten.

ProFound helpt je bij de vertaling van de recruitmentstrategie (lange termijn) naar tactische recruitmentprojecten. Dit om het recruitmentproces op de middellange termijn structureel te verbeteren. Ook het opzetten en uitvoeren van vendor management, selectie en implementatie van een recruitmentsysteem en het bepalen van een sourcing-strategie op basis van strategische personeelsbehoefte zijn projecten die we uitvoeren. Op uurbasis of desgewenst fixed price. Ons ultieme doel is om je totaal te ontzorgen middels onze Recruitment Proces Outsourcing (RPO) service zoals we die momenteel uitvoeren, of hebben uitgevoerd.

Laten we samenwerken ! 🙂 Maak een afspraak.

Plan een afspraak in en we nemen z.s.m. contact met jullie op.

ProFound Corporate Recruitment

ProFound adviseert en ondersteunt opdrachtgevers met innoverende corporate recruitment-oplossingen op strategisch, tactisch en operationeel niveau.

Contact

© 2024 Website – Profound Resources. All Rights Reserved // Check-out JointheDutch for our startup.