Werkstudent Marketing & Communicatie

Breng jouw creatieve ideeën tot leven!

Wil jij jezelf ontwikkelen en relevante werkervaring opdoen in het bedrijfsleven, waardoor jouw CV naar een hoger niveau wordt getild? En ben je daarnaast opzoek naar een fijne balans tussen studie en werk? Ontdek je talenten als werkstudent Marketing & Communicatie bij ProFound Resources en maak deel uit van ons enthousiaste team! Onze prioriteit ligt bij jouw opleiding.

 

Ontdek wat we voor jou in petto hebben!

Als Werkstudent Marketing & Communicatie bij ProFound Resources zet jij de eerste stappen in het bedrijfsleven. In deze rol ga je ondersteuning bieden aan onze Content Marketeers. Je neemt een kijkje in de keukens van diverse interessante klanten, van MKB-bedrijven tot grote multinationals, op het gebied van employer branding. Je werkt mee aan verschillende online arbeidsmarkt- en communicatiecampagnes en biedt ondersteuning bij een tal van dagelijkse werkzaamheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het creëren van content voor sociale media kanalen van klanten, het onderhouden van deze kanalen en het ondersteunen bij het schrijven van vacatureteksten.

 

Wat krijg je van ons?

Bij ProFound staat jouw persoonlijke groei en ontwikkeling centraal, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Samen kijken we naar jouw interesses en ambities en creëren we zo een passend takenpakket en ontwikkelingsplan. Je krijgt daarbij ook de vrijheid om nieuwe projecten te bedenken/ontwikkelen om kunnen te groeien in je rol als arbeidscommunicatie en sociale media specialist. Daarbij kun je altijd vertrouwen op genoeg begeleiding van ervaren collega’s. Daarnaast is er veel flexibiliteit wat betreft de invulling van je werktijden, aangezien je studie altijd de hoogste prioriteit heeft. Thuiswerken is hierbij ook een mogelijkheid! Kortom, een leerzame bijbaan bij een gezellig bedrijf dat ook nog eens super op je CV staat!

 

Wat maakt het werken EXTRA leuk?
 • Een hecht en gezellig team; elke donderdag lunchen we samen met lekkere broodjes.
  • Veel leuke uitjes: naast het serieuze werk, organiseren we regelmatig leuke uitstapjes en teambuildingactiviteiten om de teamspirit te versterken en te genieten van ontspanning buiten werktijd. Daarnaast zijn we recent op Workation geweest naar Zuid-Portugal! We zijn nog op zoek naar een geweldige nieuwe locatie voor volgend jaar.
 • Natuurlijk ook een passende vergoeding voor je werkzaamheden.

 

Wat ga je doen?
 • Het ondersteunen van Content Marketeers in het creëren van content voor de sociale media kanalen van onze klanten.
 • Het ondersteunen van Content Marketeers bij het onderhouden van deze sociale media kanalen.
  • Je werkt samen met Content Marketeers en Corporate Recruitment Consultants aan het omzetten van de personeelsbehoefte en het werkgeversimago van onze klanten naar een doeltreffende arbeidsmarkt- en/of communicatiecampagne.
 • Brainstormen naar zoekstrategieën om de beste kandidaat te vinden en ondersteunen bij het opzetten en schrijven van vacatureteksten.
 • Het oppakken van verschillende interne werkzaamheden en projecten.

 

Wie ben jij?
 • Je bent momenteel bezig met een relevante hbo- of universitaire opleiding, bij voorkeur in de richting van Marketing, Communicatie of vergelijkbaar.
  • Je bent ongeveer 8 tot 16 uur per week beschikbaar. Werkdagen en tijden in overleg. Ons kantoor bevindt zich in Oirschot. Mocht het lastig zijn om naar kantoor te komen, dan is remote werken ook zeker een mogelijkheid!
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling.
 • Je bent op de hoogte van (social) media, trends en tools.
 • Ervaring met WordPress, Adobe, SEO en het opzetten van online campagne strategieën? Mooi meegenomen!
  • Je bent nieuwsgierig en niet op je mondje gevallen.
  • Een Bourgondiër die ook van een leuk feestje kan genieten!

 

We hebben nog een bureau beschikbaar!

Wil je leren en jezelf ontwikkelen op professioneel niveau en ontdekken waar jouw competenties en vaardigheden liggen? Reageer dan snel!

Wie zijn wij?   

ProFound biedt innoverende corporate recruitmentoplossingen voor strategische, tactische, operationele recruitment, Employer Branding & arbeidsmarktvraagstukken. Langdurige klantrelaties vormen hierbij de basis voor creatief ondernemerschap. Creatief, betrouwbaar & toegewijd, gericht op continuïteit & kwaliteit, doortastend & professioneel. Spreken deze kernwaarden je aan? Dan zou je wel eens heel goed in ons team kunnen passen.

Reageer nu!

Of bel of stuur een appje! Je kan ons bereiken op:

Egbert: 06 – 203 247 66           

Frank: 06 – 508 375 63

ProFound Corporate Recruitment

ProFound adviseert en ondersteunt opdrachtgevers met innoverende corporate recruitment-oplossingen op strategisch, tactisch en operationeel niveau.

Contact

© 2024 Website – Profound Resources. All Rights Reserved // Check-out JointheDutch for our startup.