Great vision is empowered by great people.

Een aanpak die onlosmakelijk is verbonden aan de strategie van uw onderneming. En die inspeelt op actuele thema’s als vergrijzing en krapte op de huidige en toekomstige arbeidsmarkt.

We shape the perfect solutions.

RPO staat voor Recruitment Process Outsourcing. Dit betekent dat ons ervaren team jouw organisatie stap voor stap begeleidt door het hele wervingsproces. We opereren binnen de context van jouw werkgeversmerk en zijn een verlengstuk en strategische partner voor jouw (HR) organisatie.

We gaan verder dan alleen het vinden van de juiste kandidaat. We helpen met het opstellen van vacatures, voeren sollicitatiegesprekken en vergroten online zichtbaarheid. We nemen al deze taken over zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het succesvol runnen van je bedrijf!

Zeg vaarwel tegen tijdrovende werving en hallo tegen topkandidaten!

Slimme oplossingen 

Profound adviseert en ondersteunt opdrachtgevers met innoverende corporate recruitment-oplossingen op strategisch, tactisch en operationeel niveau.

Wij werken samen met:

Executive Search

ProFound adviseert en ondersteunt opdrachtgevers met innoverende corporate recruitment-oplossingen op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Met creatief ondernemerschap maken wij graag het verschil voor onze opdrachtgevers én kandidaten. De ProFound-kernwaarden komen overeen met de belangrijkste kenmerken van corporate recruitment: duurzame relaties, afspraken nakomen, kwaliteit en creativiteit.

TESTIMONIAL

Wat onze klanten zeggen.

“Een zeer toegewijde en betrouwbare business partner. Continu op zoek naar de beste oplossing voor alle partijen. Hij is niet van de snelle business, maar steeds op zoek naar lange termijn oplossingen en relaties. Zeer kundig in zijn professie.”

Kwaliteit over kwantiteit! Helemaal Tevreden.

“Egbert begrijpt inhoudelijke vragen van klanten en kan deze vertalen naar proactieve oplossingen met een fantastisch eindresultaat. Plezierig om mee samen te werken.”
“Een creatieve denker én doener. Zoekt naar oplossingen die concreet en meetbaar zijn. Daag hem uit en hij bijt zich vast in het vinden van oplossingen die na jaren nog toepasbaar zijn en waarde toevoegen.”

Laten we samenwerken ! 🙂 Maak een afspraak.

Plan een afspraak in en we nemen z.s.m. contact met jullie op.

ProFound Corporate Recruitment

ProFound adviseert en ondersteunt opdrachtgevers met innoverende corporate recruitment-oplossingen op strategisch, tactisch en operationeel niveau.

Contact

© 2024 Website – Profound Resources. All Rights Reserved // Check-out JointheDutch for our startup.