Junior Corporate Recruitment Consultant

Kickstart je carrière als Junior Corporate Recruitment Consultant! Bij ons krijg je de kans om te leren, te groeien en jezelf te ontwikkelen, met de hulp van ervaren collega’s.

 
Wat ga je doen?

Je begint de week op ons kantoor in Oirschot. Samen met een ervaren collega bespreek je de prioriteiten voor de week. Maar jouw input telt ook! Op dinsdag heb je gesprekken met managers op locatie bij je klant. Samen met je collega inventariseer je de status van de openstaande vacatures en plan je een gesprek in met de Hiring Manager en HR om de gewenste doelgroep te bespreken. Je neemt ze direct mee in jouw planning en recruitmentplan.

Woensdag is een drukke dag met vijf interviews bij de klant. Je observeert, verkoopt de positie aan de kandidaten en screent ze. Na afloop geef je de Manager waarmee je het gesprek voerde nog wat advies over zijn interviewvaardigheden. Bij ons staat de kandidaat namelijk centraal! Je sluit de dag af met het schrijven van een wervingstekst en het zoeken naar geschikte kandidaten voor een uitdagende IT-vacature.

Op donderdag zijn we gezamenlijk met alle collega’s op ons kantoor in Oirschot. Tijdens de lunch worden de broodjes verzorgd, dus even lekker bijpraten en ontspannen. Samen met je collega’s de afgelopen week doornemen en wat pittige klant- en kandidaat cases bespreken.

Uiteraard is bij ons thuiswerken ook een optie! Een heerlijke dag om even je rapportages op orde te maken, even telefonisch bij te praten met een van je hiringmanagers en een aantal interviews in te plannen met kandidaten.

Wat bieden wij jou?
 • Een persoonlijk en praktisch leertraject, afgestemd op jouw vaardigheden en leerpunten, met als doel: een echte Recruitment Business Partner worden.
 • Altijd een ervaren collega die je begeleidt en coacht, maar jij krijgt ook de ruimte om te groeien. Leren en ontwikkelen staan bij ons centraal.
 • Snel de kans om zelfstandig te werken. Jij bent het aanspreekpunt voor kandidaten, de interne organisatie van klanten en zelfs de directie. Hoewel er veel verantwoordelijkheid bij komt kijken, staan we altijd voor je klaar.
 • Een volle agenda met als optie om voor diverse klanten te werken, variërend van MKB-bedrijven tot multinationals. Wij bieden complete ondersteuning op alle gebieden van corporate recruitment.
 • Soms dagen we je uit om jezelf in nieuwe, uitdagende situaties te plaatsen. Je gaat een kritisch en uitdagend gesprek bij een klant niet uit de weg.
 • Een fijne werkomgeving met een comfortabele werkplek, zowel op ons kantoor, bij de klant als thuis.
 • Dit jaar hebben we ons kantoor voor een week verplaatst naar de Algarve. We beginnen de dag met een gezamenlijk ontbijt op het terras. ’s Avonds doen we leuke dingen met het team, terwijl we overdag hard werken voor onze klanten. We zijn nog op zoek naar een geweldige nieuwe locatie voor volgend jaar.
 • Auto, parttime werken, opleidingen en trainingen? We doen ons best om jouw ideale situatie af te stemmen op onze organisatie en de business.
 • Genoeg salaris en vrije dagen om te ontspannen.
Wie ben jij?
 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding.
 • Je bent enthousiast over recruitment, nieuwe technologieën, social media en commercie.
 • Je bezit over goede Engelse communicatieve vaardigheden.
 • Je bent creatief, betrouwbaar en toegewijd.
 • Je hecht waarde aan continuïteit en kwaliteit.
 • Een Bourgondiër die ook van een leuk feestje kan genieten!
Er is nog één bureau beschikbaar!

Klaar om de rol van adviseur en business partner op je te nemen voor klanten en kandidaten? Neem contact op met Egbert van der Meijs via 06-20324766. Hij is 24/7 bereikbaar voor jou. Je kunt ook een bericht sturen via WhatsApp.

Reageer nu.

Wie zijn wij?   

ProFound biedt innoverende corporate recruitmentoplossingen voor strategische, tactische, operationele recruitment, Employer Branding & arbeidsmarktvraagstukken. Langdurige klantrelaties vormen hierbij de basis voor creatief ondernemerschap. Creatief, betrouwbaar & toegewijd, gericht op continuïteit & kwaliteit, doortastend & professioneel. Spreken deze kernwaarden je aan? Dan zou je wel eens heel goed in ons team kunnen passen.

Reageren? Dat kan zeker! 

Bel of stuur een appje! Je kan ons bereiken op:

Egbert: 06 – 203 247 66           

Frank: 06 – 508 375 63

ProFound Corporate Recruitment

ProFound adviseert en ondersteunt opdrachtgevers met innoverende corporate recruitment-oplossingen op strategisch, tactisch en operationeel niveau.

Contact

© 2024 Website – Profound Resources. All Rights Reserved // Check-out JointheDutch for our startup.