ProFound Corporate Recruitment-dienstverlening

Strategisch advies

Van bedrijfsstrategie naar recruitmentstrategie naar een operationeel recruitmentplan; ProFound helpt opdrachtgevers bij lange termijn, recruitment gerelateerde vraagstukken van strategisch belang. Samen met u denken we na over de ideale recruitmentstrategie op basis van de te verwachten markt en groei van de organisatie. Daarnaast voeren we een uitgebreide recruitmentscan (kennis, kunde, kpi’s, proces en tools) uit en beschrijven we de knelpunten in het recruitmentproces.

Verbeterprojecten

ProFound helpt u bij de vertaling van de recruitmentstrategie (lange termijn) naar tactische recruitmentprojecten. Dit om het recruitmentproces op de middellange termijn structureel te verbeteren. Ook het opzetten en uitvoeren van vendor management, selectie en implementatie van een recruitmentsysteem en het bepalen van een sourcing-strategie op basis van strategische personeelsbehoefte zijn projecten die we voor u uitvoeren. Op uurbasis of desgewenst fixed price. Ons ultieme doel is om u totaal te ontzorgen middels onze Recruitment Proces Outsourcing (RPO) service zoals we die momenteel uitvoeren, of hebben uitgevoerd, voor gerenommeerde bedrijven zoals imec, OnePlanet Research Center, EFFECT Photonics, Inalfa Roof Systems, LAN Handling Systems, VION Food Group, Wartsila.

Operationeel recruitment

Naast onze adviserende rol gaan we ook graag op operationeel vlak voor u aan de slag. Bijvoorbeeld door als corporate recruiter, uit uw naam, W&S en corporate recruitment-activiteiten uit te voeren. Maar denk ook aan het in kaart brengen van de behoefte/vacatures, wervingsaanpak opstellen, arbeidsmarktcommunicatie, kandidaten hunten, selecteren en procesmanagement. Activiteiten die zowel bij u als bij ons op locatie kunnen worden uitgevoerd. Op uurbasis of op basis van een in te kopen service. Dit is afhankelijk van uw behoefte (aantal vacatures) en wensen.

Hogere kwaliteit, lagere kosten

De belangrijkste doelstelling bij operationeel recruitment is om de kwaliteit en effectiviteit van uw recruitmentproces te verbeteren. Uw recruitmentkosten worden gemiddeld 50% lager dan wat u gewend bent te betalen aan uw huidige recruitment bureaus. Bovendien zijn de investeringen in onze Corporate Recruitment dienstverlening variabel: u betaalt weinig tot niets als er geen vacatures zijn terwijl effort en kosten beter gespreid kunnen worden. Kortom: ProFound ontzorgt uw HR-organisatie, werkt op een transparante manier en bespaard op uw HR budget.

Delen
Twitter Facebook LinkedIn WhatsApp Mail