Corporate Recruitment Consultant​.

Corporate Recruitment Consultant

Geen zin meer in 100 acquisitie telefoontjes per week of alleen maar sollicitanten processen en met detachering bureaus schakelen? Wil je echt een adviseur en business partner zijn?

Hoe ziet je week er uit?

Je agenda voor deze week staat al voor een groot deel vast. Twee dagen op kantoor bij de klant in Eindhoven, waar we de dag beginnen met een management overleg waarin de voortgang, prioriteiten en verwachtingen van de komende maanden worden besproken. Of we direct even met de Manager Engineering willen gaan zitten om te sparren over de competenties van zijn medewerkers en aankomende vacatures. Je schuift aan bij het teamoverleg om te praten over referral recruitment en spreekt af dat je een LinkedIn workshop gaat verzorgen.

Zo, nu eerst tijd maken om twee uur kandidaten te zoeken, screenen en benaderen voor die lastig invulbare vacature. Dan snel door naar de Online Marketing collega voor het uitwerken van het plan van aanpak voor de social media campagne voor de werving van de Sales Manager.

Je pendelt deze week op en neer tussen Eindhoven en Waalwijk om bij je andere klant een aantal interviews te doen en een presentatie te geven over de recruitment resultaten van de afgelopen maanden. Als je uit je presentatie komt, krijg je een telefoontje van die droom kandidaat die net jouw contractvoorstel heeft geaccepteerd, YES.

Op vrijdag een heerlijke kantoordag. Samen met je collega’s de afgelopen week doornemen en wat pittige klant- en kandidaatcases bespreken. Even het overzicht creëren en boven de recruitmentvraagstukken gaan staan om je vervolgstappen concreet te kunnen maken. Oh ja, wie gaat er volgende week mee naar die meeting bij een potentiële klant? De broodjes worden bezorgd voor de lunch, dus tijd om het werk even te laten rusten. In de middag gaan we onder het genot van een drankje en nootje brainstormen over een nieuwe klantenpropositie. Het Barcelona-project verder uitwerken en op tijd naar huis voor een etentje met vrienden.

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een redelijk volle agenda met één of twee klanten, zowel MKB als multinationals, die wij compleet ontzorgen op alle vlakken van corporate recruitment.
 • De ruimte om je eigen agenda en prioriteiten te bepalen. Nog iets voor je nieuwe huis regelen of parttime werken? Wij doen er echt niet moeilijk over.
 • Alle vrijheid om nieuwe ideeën te bedenken en te ontwikkelen. Van een innovatieve oplossing om de klanttevredenheid te meten tot aan het opzetten van een nieuwe webpagina voor een van jouw klanten. Of toch liever een kantoor openen in het buitenland?
 • Af en toe wat duwtjes in je rug om jezelf in nieuwe, niet prettige situaties te plaatsen. Maar ook een duwtje om keihard de discussie aan te gaan met je klant over het proces: die manager van de afdeling die dat schaap zoekt met 15 poten en eigenlijk niets te bieden heeft. Of om gewoon naar Spanje te vliegen en daar op een carrièrebeurs te gaan staan.
 • Een gezonde werkomgeving met 1,2 of 3 laptops en een ergonomische werkplek.
 • Afgelopen jaar hebben we ons kantoor voor één week verhuisd naar Porto. Lekker op het balkon in de zon de dag opstarten onder het genot van een kopje koffie. In de avond leuke dingen doen met het team en overdag gewoon aan de bak voor je klanten. We zijn nog op zoek naar een nieuwe gave locatie voor volgend jaar.
 • Auto, bonus, aantal vrije dagen, parttime werken, opleidingen en trainingen of nog meer variaties en/of wensen? We bieden een optimale plek om jezelf te ontwikkelen en proberen jouw ideale plaatje af te stemmen op onze organisatie en de business.

Jij bent…

 • Gek op recruitment, social media en commercie.
 • Betrouwbaar, creatief & toegewijd.
 • Gericht op continuïteit & kwaliteit.
 • Doortastend & professioneel.
 • Bourgondiër.
 • Sport liefhebber? Leuk voor de niet werk gerelateerde praatjes.
 • Komen klanten bij jou ook altijd van rechts?

Reageer nu.

Wie zijn wij?
ProFound biedt innoverende corporate recruitmentoplossingen voor strategische, tactische en operationele recruitment & arbeidsmarktvraagstukken. Langdurige klantrelaties vormen hierbij de basis voor creatief ondernemerschap. De betekenissen van het woord ProFound zijn diepgeworteld in onze werkwijze. Passie, plezier en servicegerichtheid voor klanten en kandidaten zijn de belangrijkste drijfveren.

Maak je interesse kenbaar!
Kom jij ons team versterken en samen onze groeiambities waarmaken? Neem dan contact op met Egbert van der Meijs via egbert@profoundresources.nl

Nog makkelijker: bel even met 06-20324766.

ProFound Corporate Recruitment

ProFound adviseert en ondersteunt opdrachtgevers met innoverende corporate recruitment-oplossingen op strategisch, tactisch en operationeel niveau.

Contact

© 2023 Website – Profound Resources. All Rights Reserved // Check-out JointheDutch for our startup.