De mensen achter ProFound

Egbert van der Meijs en Frank Wolfs werkten beiden meer dan 15 jaar binnen snelgroeiende en specialistische (beursgenoteerde) arbeidsbemiddelingsorganisaties als Brunel, Braincenter en Eclectic International alvorens in 2009 ProFound Corporate Recruitment op te richten. Daarnaast beschikten ze over meerdere jaren ervaring in strategische, tactische en operationele recruitmentrollen en lijnmanagementfuncties binnen ondernemingen zoals ASML, Ericsson, VION, TenneT en Brunel USA. Door deze Sales en Management ervaringen aan te vullen met Corporate Recruitment ervaringen ontstond een dienstverlening die een hoge mate van toegevoegde waarde creëert voor kandidaten, klanten en opdrachtgevers!

De ambities van ProFound

ProFound is een ambitieuze organisatie die zich wil onderscheiden met kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. De kwaliteit van onze dienstverlening is een constante factor en mag en zal nooit lijden onder de groei van de ProFound-organisatie. Door langdurige relaties, betrokkenheid en creativiteit centraal te stellen, kunnen wij de hoge kwaliteit van onze service naar klanten en professionals blijven garanderen. Het veroveren van de markt zal hiermee hand in hand gaan. Daar mag u ons te allen tijde op aanspreken!

Egbert van der Meijs

Anderen over Egbert:

“Een zeer toegewijde en betrouwbare business partner. Continu op zoek naar de beste oplossing voor alle partijen. Hij is niet van de snelle business, maar steeds op zoek naar lange termijn oplossingen en relaties. Zeer kundig in zijn professie.”

“Egbert begrijpt inhoudelijke vragen van klanten en kan deze vertalen naar proactieve oplossingen met een fantastisch eindresultaat. Plezierig om mee samen te werken.”

Frank Wolfs

Anderen over Frank:

“Een creatieve denker én doener. Zoekt naar oplossingen die concreet en meetbaar zijn. Daag hem uit en hij bijt zich vast in het vinden van oplossingen die na jaren nog toepasbaar zijn en waarde toevoegen.”

“Door zijn ervaring als ondernemer en werknemer, nationaal en internationaal, heeft Frank een geweldig netwerk opgedaan van relaties die benaderbaar blijven voor samenwerking. Dat is de terechte verdienste van een professional die duurzaamheid belangrijk vindt.”

Delen
Twitter Facebook LinkedIn WhatsApp Mail